Våra Konsulter

Adam Hölsö

Projektledare med lång erfarenhet från fordonsbranschen. Specialiserad inom processteknik och logistik, och har järnkoll på produktionsflödet i alla led.
"Görs det inte med glädje, behövs det inte göras alls"

Alexandra Wester

Högskoleingenjör med inriktning mot bygg- och installationsteknik. Social och positivt engagerad medarbetare som gillar utmaningar. Arbetar som projektledare.
”Varför vänta när man kan utföra uppgiften med en gång?”

Ali Garsallawi

Driven och engagerad projektledare och installationssamordnare som gillar att sprida glädje. Utbildad på yrkeshögskola med inriktning VVS. Har en tidigare VVS bakgrund från både projektering och entreprenörssidan.
”Tillsammans är vi starka”

Amina Omari

Glad, målmedveten och envis byggnadsingenjör med inriktning mot allmän bygg. Fyra års erfarenhet som bygglovshandläggare och åtta års erfarenhet inom projektering/byggkonstruktion.
”Om möjligheten inte knackar på, bygg en dörr”

Anette Hurtig

Drivande och omtyckt projektledare med fokus på kvalitet och resultat. Mångårig erfarenhet inom Projektledning och VVS-projektering.
”Rätt leverans i rätt tid och till rätt pris. Och så ska vi ha roligt på vägen.”

Benita Subasic

Driven och glad nyexaminerad byggnadsingenjör. Jobbar som projektassistent med mål om att bli projektledare.
"Det finns ingen av vilken du inte kan lära"

David Silfverblad

Positiv projektledare utbildad ingenjör inom elkraft och elektroteknik. Arbetat projekt inom bostadssektorn, detaljhandel, sjukhus och industri. Har även arbetat som teknikspecialist inom energieffektivisering, el-styr, skyddsutjämning, åskskyddssystem och EMC-skydd. KNX-certifierad.
”Ett team begåvat med kunskap, erfarenhet, nyfikenhet och galenskap kan uträtta underverk.”

Dennis Lundmark

Driven och orädd projektledare med 25 år i yrket. Resultatinriktad och glad. Älskar nya projekt där påverkansgraden är hög och månar om att alla skall känna sig delaktiga i projekten.
”Att engagera medarbetare till bra prestationer är ett naturligt mål för mig”

Diana Krstevska

Entusiastisk och initiativtagande medarbetare som vågar simma mot strömmen. Utbildad byggnadsingenjör med inriktning byggnadsutformning med arkitektur. Arbetar som projektledare, byggledare och installationssamordnare. Har en talang för att blanda drinkar och att äta mycket mat.
”För att utvecklas måste man utmanas”

Ebrahim Heydari

Projektledare, Installationssamordnare, VVS- och OVK-kontrollant som även jobbat som konstruktör, handläggare och varit uppdragsansvarig i olika typer av komplexa och tekniskt avancerade projekt. Lång och gedigen erfarenhet av VVS-konsultation. Har alltid ett leende, en kul kommentar eller gliring på G.
”Varför spela på två planhalvor när vi kan spela på samma?”

Emelie Wallmark

Positiv och engagerad delprojektledare och projektledare.
"Rakt, Riktigt, Rätt och Roligt, Succé! För att målet skall bli bra behöver resan vara trevlig. Ett projekt skall genomföras som en god middag skall ätas. I gott sällskap"

Filip Bergholtz

Lyhörd och orädd delprojektledare och projektassistent. Erfaren inom IT och ekonomi, utbildad inom virtuell design. Stort intresse av träning och fotboll.
"Inget är omöjligt bara olika svårt"

Håkan Gårdlund

Social, noggrann, erfaren och resultatinriktad projektledare inom el, brand, säkerhet och mindre projekt inom byggsektorn. Titulerar sig projektör, konstruktör, handläggare, kontrollant, besiktningsman, projektledare och elektriker. Ingen kommer undan Håkans radar i projekten. Var kanske ordningsman i ett tidigare liv?

"Rätt ska vara rätt" 

Henry Kahra

Henry började hos oss hösten 2016 och axlar de flesta roller. Projektledare, delprojektledare, installationssamordnare och VVS-kontrollant, är bara några strängar på hans lyra. Dessutom har han jobbat som konstruktör och är energi- och miljöingenjör i botten.
"Vi tror, Vi blir"

Jacob Lundmark

Glad och engagerad delprojektledare och projektassistent med mål att bli projektledare. Tycker om utmaningar och när det händer grejer. Utöver jobbet hyser han starka känslor för fotbollslaget Manchester United.
”Kör bara kör”

Jesper Lundmark

Projektassistent som är utbildad inom grafisk design. Sysslar mest med informationshantering och administrativa uppgifter och älskar att hitta lösningar på informationsproblem.
”Ett bra och tydligt visuellt underlag lägger ofta grunden för en lyckad informationshantering mellan olika parter i projekten.” 

Josephine Bergner

Glad och engagerad projektledare, delprojektledare och installationssamordnare som projektleder allt från stora kontorslandskap till nybyggda kontorshus. Lyhörd, framåttänkande och behöver skratta av sig lite då och då. Hon tycker det är kul med matlagning och älskar växterna på kontoret.
"Har jag tysk smak nu om jag säger att det här är snyggt?"

Leo Molander

Byggingenjör med inriktning mot bygg- och installationsteknik. Social, positiv och engagerad medarbetare som gillar utmaningar. Arbetar som projektledare, delprojektledare, installationssamordnare och BAS-P/U.
”Släpp sargen och kom in i matchen. Älskar att driva saker framåt”

Louise Blomgren

Fixa, lösa och hålla stenkoll på nästan allting. En kontorsansvarigs uppgifter kan handla om 1000 olika saker hos oss. Något som inte är några som helst problem för Louise, som gärna håller flera bollar i luften samtidigt.
"Det verkar bara omöjligt tills det är gjort"

Martin Olsson

Glad och positiv projektledare som jobbar med planerat fastighetsunderhåll och ombyggnadsprojekt. I grunden snickare och med lång erfarenhet som byggserviceansvarig. Finns det något som Martin inte kan vända till en rolig vits?
”En trökig kommentar bemöter man med humor och en snus”

Martin Sefton

Morgonpigg glädjespridare som ser till att EPG ligger i framkant inom teknik och IT. Huvudprojektledare med hög arbetskapacitet och servicenivå. Erfarenhet från bygg & anläggning, VVS och solenergi.
”Alla beställare ska känna sig i första rummet”

Mattias Hermansson

Målmedveten och ödmjuk civilingenjör inom bygg. Erfarenhet inom projektledning och installationssamordning. Sprider alltid glädje och engagemang bland kollegor. Tänker alltid två steg före.
"Det finns inget så stabilt som en förändring"

Nanette Hjortsberg

Alla företag behöver en spindel i nätet. Vår heter Nanette och är mästare på att hålla ihop vårt team och få saker gjorda. Med noggrannhet, engagemang och en stor portion humor sprider hon ljus på vårt kontor. Bokstavligen. Nanette är nämligen utbildad ljusdesigner och har också en bakgrund inom marknadsföring och visuell kommunikation.
"Med goda förberedelser uteblir överraskningarna"

Nedim Velic

Byggingenjör med erfarenhet inom anbud, besiktning och kalkylarbeten. Driven och engagerad person som alltid sprider glädje runt omkring sig. Stor passion för flugfiske och fotbollslaget AS Roma.
”Tro - inte tveka”

Niklas Westphal

Niklas uppdrag är att utveckla företaget i kvalitetsledningsarbetet. Rådgivning och företagsanpassade utbildningar ges kring frågor om ledningssystem, tryckkärl och riskbedömningar.
"Hantera processerna och vårda resurserna"

Nina Sefton Nordström

Projektassistent med en bakgrund inom teknisk design och YH-utbildning med inriktning mot E-business management.
"Tillsammans uppnår alla mer"

Patric Johansson

Projektledare som jobbar med fastighetsförvaltning, underhållsplanering och byggprojekt inom statlig förvaltning och som konsult inom privata sektorn. Patric har en härlig och ödmjuk ledarstil som alla tycker om och har dessutom kämpat sig genom öppet spår på Vasan.
"Ingen minns en fegis"

Tomas Göthberg

Driven projektledare och certifierad entreprenadbesiktningsman med mer än 20 års erfarenhet. Besiktigar telesystem och AV-teknik. Är nyfiken på teknik och lösningar. Reser mycket med Sverige som arbetsplats.
”Ett hus är inte färdigställt förrän telesystem och AV-teknik är igång”