Kulturen

Det skall vara roligt på vägen

Vi lägger tid och resurser på vidareutbildning. Det gynnar både våra kunder och oss själva. Genom att ständigt höja vår kompetensnivå utvecklas vi. Som företag och som människor. Vi har också en uttalad ambition att ha roligt på jobbet. Man jobbar ju som bäst när man trivs och mår bra. Därför lägger vi kraft och energi på just det. Hemma på kontoret och ute i projekt. Vi månar om dialogen och pratar om saker. Vi vrider och vänder på problem och utmaningar. Tills de löser sig. Det skall vara högt i tak och nära till skratt.

h
h
h

Våra värdeord

Kompetens
Vi på EPG Projektledning är stolta över vår breda kompetens. Våra medarbetare har lång erfarenhet och specialistkunskap inom en mängd olika områden vilket gör att vi har stor nytta av varandra i projekten.
Att kunna utnyttja intern kunskap är viktigt för oss – även om det stundtals är rätt att ta hjälp utifrån!
Vi vidareutbildar oss dessutom kontinuerligt inom områden som är relevanta för våra projekt, exempelvis entreprenadjuridik och projektledning.

Flexibilitet
Att vara lyhörda för våra kunders önskemål är en oerhört viktig del av vårt arbete. Vi tillgodoser de önskemål som uttrycks även om vi blir tvungna att röra oss utanför vår egen komfortzon. Vårt mål är att kunna erbjuda skräddarsydda lösningar med innovativa metoder och tankesätt i alla lägen.

Glädje
Glädje är ett signum för EPG Projektledning. Vi är ett gott gäng som gillar att skratta och umgås med varandra. Att ha kul på jobbet är en motiverande faktor som vi tror skapar sammanhang och gemenskap för våra medarbetare. Ett gott skratt förlänger livet helt enkelt.

Engagemang
Vi är en engagerad skara som älskar våra arbeten. Engagemanget kommer ur glädjen över att kunna prestera i projekten, vara till hjälp för våra kollegor och ta på oss nya intressanta uppdrag från kunder med olika bakgrund. En dag är aldrig den andra lik på EPG Projektledning och den ständiga variationen motiverar oss och får veckorna att flyga förbi.