Nytt och fräscht på Hammargård

Nytt och fräscht på Hammargård

Projektstart: Juni 2016

Slutdatum:  December 2016

Projektteam: Adam Hölsö, Nedim Velic

Kortfattad information om projektet:

Hammargården har fått en uppfräschning, ny färg och nytt tak. Matsal och personalutrymmen i kontorsbyggnaden har byggts om. I personalutrymmena har det lagts stor vikt vid omklädningsrummen och duscharna. Detta är en arbetsplats där det är viktigt att alla kan duscha varje dag, därför är det otroligt viktigt att personalen trivs i dessa utrymmen.

– Projektet flöt på bra, alla i verksamheten ville få projektet i hamn så fort som möjligt säger Adam Hölsö.

Vi har med små medel, form och färg förvandlat en gammal byggnad från 1975 till en modern och fräsch arbetsplats. Renoveringsarbetena på Hammargård fortsätter. Närmast i planeringen ligger att förbättra skyltningen samt att montera två nya solcellsanläggningar.

Reningsverket fick ny färg och nytt tak.
« 1 av 4 »